Overslaan en naar de inhoud gaan

ve12000226 20-01-2012, Informatiebijeenkomst Rb Amsterdam over nieuwe zaaksbehandeling

Datum
20-01-2012
Auteur
Rechtbank Amsterdam
Redacteur
Wim Verberk
Trefwoorden
Rechtsbijstand
Omschrijving

De nieuwe zaaksbehandeling zal vanaf april 2012 ook binnen het team Vreemdelingenzaken van de sector bestuursrecht van de rechtbank Amsterdam van start gaan. Met het oog op deze nieuwe werkwijze organiseert de rechtbank Amsterdam een informatiebijeenkomst op 5 maart 2012 van 15.00 - 17.00 uur (ontvangst vanaf 14.30 uur). Beoogd wordt een informele professionele ontmoeting van advocaten, de IND en medewerkers van de rechtbank om ervaringen uit te wisselen. Het programma wordt medio februari definitief vastgesteld omdat er nu nog diverse pilotzittingen lopen. In elk geval zal aan de orde komen wat er nodig is om de nieuwe zaaksbehandeling tot een succes te maken.
De rechtbank wil alle advocaten en procesvertegenwoordigers die regelmatig optreden in vreemdelingenzaken bij de rechtbank Amsterdam hiervoor uitnodigen. Zij die nog geen uitnodiging ontvangen hebben kunnen zich t/m 17 februari 2012 aanmelden via het e-mail adres nieuwezaaksbehandeling.vk.rb.amsterdam@rechtspraak.nl
Als er reeds nu vragen leven kunnen deze ook via dat e-mail adres gesteld worden, zodat die in de bijeenkomst aan de orde kunnen komen.
Zie verder de uitnodigingsbrief van 20 januari 2012 en - als extra bestand - de bijgevoegde folder met enige informatie over de nieuwe zaaksbehandeling.

Extra bestanden